45021

TRAVELLING BY TRAIN

Доклад

Иностранные языки, филология и лингвистика

Modern life is impossible without traveling. The fastest way of traveling is by plane. But many people make their choice on traveling by train as with a train you have speed, comfort and pleasure combined. Travelling by train is of course slower than by plane but it has its advantages.

Английский

2013-11-15

34.29 KB

4 чел.

TRAVELLING BY TRAIN

Modern life is impossible without traveling. The fastest way of traveling is by plane. But many people make their choice on traveling by train as with a train you have speed, comfort and pleasure combined. Travelling by train is of course slower than by plane but it has its advantages.

If you are going to travel by train you'd better book tickets in advance because many people prefer to travel by it. There are some reasons why people choose railroad. Train is a chip means of traveling. There are express, slow and long-distance trains. If you want to go somewhere and get there as quickly as possible you'd better know that express trains stop only at the largest stations while slow trains stop at all the stations on their way. You can get to far countries only by long-distance trains.

Modern trains have very comfortable seats in all passenger cars and there are sleeping-cars and dining-carriages which make even the longest journey enjoyable. You can buy first-class, second-class and third-class sleepers in a separate compartment.

If you are early before the train starts you can leave your luggage in the compartment and walk up and down the platform. Some people forget when and from which platform and track their train will be off. They can always ask for the track, platform and train number at the railway station information bureau and also get information about next trains and their schedules.

Once you are in your compartment, you have to ask the guide to bring in the bedding. There are usually 2 lower and 2 upper births in a sleeper compartment. Some people prefer to occupy upper births because it is more convenient and exciting to travel there. The luggage is put on the rack and under the seat. During your way you can read newspapers, books, look out of the window, drink tea, communicate with your neighbors or sleep. You can have something to eat at the stations where the train makes stops.

Though we all seem to agree that future belongs to air transport, the railroads today still carry a lot of passengers and goods.


 

А также другие работы, которые могут Вас заинтересовать

35749. ИЗОНИТЬ. Творческая работа 1.74 MB
  Среди большого многообразия меня привлекли работы в технике изонить оригинальные красивые эффектные. ИЗОНИТЬ история и современность Нитяная графика как вид декоративноприкладного искусства впервые появилась в Англии в XVII веке. Термин ниточный дизайн нитяная графика изографика изонить хордовая вышивка используется в России. Создание панно в технике изонить становится в последние годы все более популярным занятием для детей и взрослых.
35754. Котел-утилизатор для охлаждения конвертерных газов В-90Б 364.5 KB
  Рациональное использование топливно-энергетических ресурсов-важнейшая задача, значимость которой все возрастает. Значительная экономия топливно-энергетических ресурсов может быть достигнута при более широком вовлечении в топливно-энергетический баланс страны вторичных..
35755. Дорожный набор. Творческий проект 162.5 KB
  5 Развитие идеи6 Изготовление набора6 Инструкция по сборке скрепера 7 Оценка стоимости готового изделия.Процес изготовления изделия.Анализ готового изделия. Своей задачей я ставлю увеличение функций данного набора и увеличение прочности изделия.
35756. Скрепер волокуша. Творческий проект 190.5 KB
  Инструменты и оборудование Круглопильный станок Сверлильный станок Электрическая дрель Рубанок Ножницы по металлу Напильник драчевый Отвёртка Набор свёрл Кернер Киянка Молоток Стамеска Инструкция по изготовлению скрепера.5мм 055метр 500 руб. 110 руб.7 м 30 руб.
35757. Проектирование и разработка фирменного блюда 353.5 KB
  Выполнение теоретической части предусматривает самостоятельный выбор рецепта фирменного блюд, выполнение технологических расчётов по составлению рецептуры на данное блюдо, с чётом потерь при механической и тепловой обработках, расчетов массы полуфабриката и выхода готового изделия. По окончании выполнения расчётов, они проверяются и утверждаются преподавателем.