60371

Report

Конспект урока

Педагогика и дидактика

The purpose of the report is to comment on... and to make recommendations for possible improvements. Although conditions are generally good, there are...

Английский

2014-05-16

35 KB

0 чел.

Заняття 7.3

Тема: Report.  

Вид  заняття:  самостійна робота.

Мета: розвивати самостійність студентів, розвивати вміння і навички роботи з додатковою літературою, оволодівати методами добору матеріалу, вчитися виділяти головне.

Література: Business English Essentials, стор.176-177.

Завдання:

1. Ознайомитися з новими ЛО. Перекласти нові ЛО.

2. Написати речення, вживаючи нові ЛО.

3. Додати нові ЛО у нанані речення.

Reported speech. Rewrite each sentence in reported speech, using a verb from the list below.

advised         apologised for          congratulated on           invited

offered          refused                    promised                     suggested

1.  "I'll meet you at the airport, Sue,' said Mike. Mike promised to meet Sue at the airport.

2.  "Would you like to come to the product launch, Jean?" asked Chris. Chris....................the product launch.

3.  I wouldn't sign the contract if I were you, Dave,' said Patsy. Patsy....................the contract.

4.  "How about getting an alternative quote?" said Nick. Nick....................an alternative quote.

5.  "I'm terribly sorry for arriving so late,' said Serena. Serena....................so late.

6.  "Shall I give you a lift?" said Mark. Mark....................me a lift.

7.  "Well done, you've won the Employee of the Year award!" he said. He....................her....................Employee of the Year award.

8.  "No, I can't accept any further delays," said Pat. Pat....................any further delays.

Complete the sentences below with the correct form of make or do and a noun from the box.

[ suggestions        loss                  research            mistake              plans

money               their best           decision            complaint           business

1.  Price is not the only thing customers consider when making a decision about which product to buy.

2.  Since the early 1980s, many manufacturers have....................into developing

environmentally-friendly products.

3.  Many retailers have extended opening hours and some are now even.............on

Sundays.

4.  A customer has....................a....................about the poor quality of some frozen

foods on sale at our store.

5.  We....................a....................last year of approximately $50,000.

Структура

To: (кому)

From: (от кого)

Subject: (тема)

Date: 1st Sept. 2007

Introduction

The purpose of the report is to comment on ... and to make recommendations for possible improvements.

Although conditions are generally good, there are .. .problems. Firstly, ... Secondly...

Main body

There are a number of changes that could be made in order to improve the situation. To begin with 1 would strongly suggest that... In this way we would avoid the needs to be V3 as far as ... is concerned. Last, ... it would mean maximum benefit out of the...

Conclusion

To sum up, while most of us are satisfied with ... I feel that the above improvements would make things even better. If these suggestions were carried out... would have more... By (doing this) we could (would)... Doing this would solve the problem of. As а result...


 

А также другие работы, которые могут Вас заинтересовать

71199. Создание различных конфигураций деталей в пакете программ SolidWorks 639 KB
  Уметь: Создавать различные конфигурации деталей в пакете программ SolidWorks. 482491 рассмотреть суть таких вопросов: 1 создание конфигурации вручную; 2 создание конфигурации с помощью таблиц параметров; 3 основные сведения о конфигурациях; б занести в отчет такие данные...
71201. Приготовление и отделка торта «Ленинградского» 13.75 KB
  Цель: Закрепить полученные знания технологии приготовления и отделке торта «Ленинградского» Получить практические навыки приготовления и отделке торта «Ленинградского». Сырье и материалы: мука пшеничная. пудра рафинадная, масло сливочное, пудра сахарная, молоко сгущенное, ванилин...
71202. Приготовление украшения из крема 15.88 KB
  Обеими руками соединяют края мешка и зажимая его правой рукой отсаживают крем придерживая узкий конец кондитерского мешка левой. Узор равномерно отсаживают волнообразно двигая трубочку вдоль изделия. Получается ножка гриба на которую отсаживают шляпку из крема или из выпеченного тестового полуфабриката.
71204. Определение дефектов и болезней хлебных изделий 19.4 KB
  Теоретическая часть: Наиболее распространенными внешними дефектами хлеба являются: пониженный объем трещины пузыри и пятна на поверхности хлеба отсутствие глянца на корке излишне бледная или слишком темная окраска корки выпуклая или вогнутая верхняя корка боковые притиски расплывчатость.
71205. Изучение строения зелёных водорослей 38.5 KB
  Цель: изучить внешнее и клеточное строение водорослей найти черты низшего растения. Выявите признаки низшего растения в строении водорослей. Какова окраска водорослей Как вы думаете чем она обусловлена Определите разделено ли тело водоросли на органы Какие Как называется тело водорослей...
71206. Гармонический анализ сигналов 68.5 KB
  Цель: Приобрести навыки проведения преобразования Фурье расчета характеристик спектра очистки сигнала от шумов в частотной области. Задачи: Прямое и обратное преобразование Фурье быстрое преобразование Фурье. Краткие теоретические сведения Дискретное преобразование Фурье...